Pangangsaus

  • krentje

    azijn

    suiker

    gembersiroop of gember op siroop

    maizena of bloem

    blikje tomatenpuree

    - doe wat azijn in de pan,net hoeveel je denkt dat nodig is maak deze warm maar laat het niet koken.

    - doe nu zoveel suiker door de warme azijn totdat je denkt te proeven "is

    het nu zoet of zuur …"

    - Doe de gembersiroop erbij en de tomatenpuree

    -Binden met bloem

    Beetje proeven of het naar tevredenheid is anders een beetje goochelen met gember en suiker.

    Klaar!

  • Jenny

    Ik maak hem met water, azijn, suiker, ketjap manis, ketchup, peper en maïzena, wat ik aangemaakt heb met een beetje melk.

    Heerlijk hoor ik doe het krokant gebakken vlees en op het laatst bij en dan nog wat atjar bij.

    Heerlijk met nasi.

  • Jenny

    ga gelijk chinees schrijven ..lol

    sambal bij ..

  • Margriet

    Ah, nee hoor Krentje, dat is geen pangpang-saus. :-)

    Ik zal het recept hier wel neerzetten, er zitten veel Chinese/Indische kruiden in.

  • krentje

    aha PANG PANG saus?

    Wat gaat daar in?

    Indonesisch buskruit natuurlijk!

    ( was het ff vergete) :)

  • Ma Molton

    Ping Pongballen met Pang Pangsaus ;) yammie yammie