Sinaasappel/citroen

  • Willemijn2206

    Zeker heel leuk als je slechts het sap nodig hebt.

    Duurt even voor het “lontje” brand maar dan heb je ook wat!

    ORANGE CANDLE! So clever! Just take an orange/lemon/grapefruit, cut in half, eat the middle portion, leave the center core-like stem intact. Pour a kitchen oil (veg oil,olive oil, etc) into orange just below the top of the stem. Light stem. It will burn for hours and smell amazing.

  • Willemijn2206

    Aanvulling voor de niet Engelstalige onder ons.

    De “core-like stem” zit precies in het midden van de vrucht. Daaromheen het vruchtvlees weghalen en die core-like stem aansteken nadat je de vruchthelft hebt gevuld met olie.

    Ik heb het met olijfolie gedaan en dat gaat prima.

  • axel

    Willemijn2206 Schreef:

    ——————————————————-

    > Aanvulling voor de niet Engelstalige onder ons.

    Ja logisch toch op een Nederlandstalige site, je kan beter op een Engelstalige site prikken als je dat leuker vindt.

    :D

  • Willemijn2206

    Heb toch keurig een aanvulling gegeven?

    Word een beetje moe van jouw geneuzel. Misschien kun jij beter een pruim aansteken: een hele zure!

  • Douce.

    Wat leuk, ik ga dat zeker proberen!

    Overigens is een sinasappel (of een andere zuidvrucht) ook goed te gebruiken in b.v. de kledingkast o.i.d., als je in de vrucht kruidnagels prikt.

    Hij rot niet weg en blijft lang heerlijk geuren.

    Douce

  • axel

    Je kan nu wel gaan schelden maar ik probeer gewoon het Nederlands als voertaal hoog te houden:

    http://www.kennislink.nl/publicaties/ons-nederlands-verloedert

    http://blog.bedrijvenpagina.nl/juist-nederlands-taalgebruik-en-spelling/

  • Willemijn2206

    Whatever.